Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

5 x Zo vergroot je je pik

  •  
26-03-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
185210 keer bekeken
  •  
penis verlengen betere foto
Ben jij weleens onzeker over je pik? Dat is niet zo gek. Een meerderheid van de pikeigenaren is volgens onderzoek namelijk ontevreden over de grootte van hun zwengel. Niets om je voor te schamen dus. Het gaat erom dat jij en je bedpartner(s) ervan kunnen genieten. Toch snappen we het als jij van je kriel piel een grote paal paal wil maken. Daarom hebben wij 5 manieren op een rij gezet om er wat centimeters bij te krijgen. Belangrijke note: deze shit is niet bewezen en werkt waarschijnlijk voor geen ene keutel. Maar het bestaat en sommige mensen zweren erbij. Onze tip: niet doen.
Melken
De bekendste pik-verlengings-oefening is ‘jelking’. Ook wel ‘melken’ genoemd. Dus laten we rustig beginnen. Gewoon met je aftrekarmpjes. Zorg dat je naakte molrat onder de grond vandaan komt. Maak hem wakker met een paar semi-geile gedachtes. Hij mag namelijk wel een klein beetje enthousiast worden. Maar niet té. Keihard is niet goed. Goed, pak je stengel met je grijpgrage handje beet en trek van beneden naar boven. Het voelt een beetje alsof je je leuter probeert uit te rekken. Doe vervolgens hetzelfde met je andere hand. Herhaal de oefening met beide handen in faptempo. Denk aan iets ranzigs. Het opgedroogde spuug in de mondhoeken van je oma bijvoorbeeld. Je zwans mag namelijk niet echt stijf worden en al zeker niet spuiten! Begin met ongeveer 25 jelks per week en voer dit op jouw tempo op. Neem bij pijn een rustdag. Misschien wordt jouw Hector zo een Hercules!
Powercrème
Gezichtscrèmepje voor vrouwen en een ik-wil-een-grote-lul-crème voor mannen. Er bestaan namelijk bizar veel verschillende soorten crèmes voor je sexantenne. Even smeren en je penis wordt dikker, langer en je hebt een langere stijve sigaar. Als we de bijsluiters moeten geloven tenminste. Werkt vast net zo goed als die anti-rimpelcrème waar je 30 jaar jonger van wordt.
Je mannelijkheid oppompen
De penispomp is waarschijnlijk de bekendste manier om je pik (tijdelijk) te vergroten. Je kan hem namelijk gezellig samen met je partner gebruiken! Je plaatst de penispomp over je Vlaamse frieteke en pompt met het pompje de koker vacuüm. Geil. Hierdoor wordt er een enorme lading bloed naar je pik gezogen waardoor hij zo hard wordt dat je er iemand een blauw oog mee kan swaffelen. Wil je langer rondlopen met een opgepompte pik? Gebruik dan ook nog een cockring. Die zorgt ervoor dat het bloed langer in je rookworst blijft als je uitgepompt bent. Doe hem wel pas om als je opgepompt bent. Is wel zo veilig. En hou hem niet te lang snoeihard. Straks krijg je net als te lang gekookte rookworsten van die scheurtjes in je vleesstaaf. Wordt ie toch minder lekker van.
Penisstretcher
Van je Lil Dicky een girlmagnet3000 maken met een penisstretcher is ook nog een optie. Deze kan je majoor niet alleen verlengen, maar ook van je kromme een rechte maken. Zeggen ze. De penisstretcher plaats je om je glijpaal heen. Door de trekkracht wordt je baguette uitgerekt. Auw. Klinkt niet zo lekker. Maar er zit wel een voordeeltje aan. Je kan hem heel de dag lekker omhouden. Maar niet in je skinny jeans. Dat is minder charmant.
Onder het mes
Wij worden naar bij de gedachte. Maar je kan je geliefde mini-me operatief laten verdikken of verlengen. Voor een dikke kebabstaaf moet je wel wat vetcellen uit een ander deel van je lichaam laten halen. Die worden daarna in je worm gespoten. Wil je hem verlengen? Dan trekt de piemeldokter het stuk van je pielemuis dat in je buik ligt een stuk naar voren. Hierdoor lijkt je stronk een stukje langer. Je moet het er maar voor over hebben...
Op het internet vind je nog veel meer manieren om je penis te verlengen. Wetenschappelijk bewezen is het allemaal alleen niet. Daarom test Jurre speciaal voor jullie in de uitzending de peniscrème, penispomp & penisstretcher!
Benieuwd hoeveel centimeter Jurre erbij heeft gekregen? Kijk dan op 27 maart naar NPO3.
Delen: