Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Zo zien jullie piemels er gemiddeld uit!

  •  
08-08-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
251282 keer bekeken
  •  
penis kroket afbeelding
Een tijd geleden hielden wij een klein piemelonderzoek. We stelden zes vragen over jullie pikken en bijna dertienduizend pikbezitters waren zo lief om ons onderzoekje in te vullen. Natuurlijk telt het niet echt als een wetenschappelijk onderzoek. We gaven niet aan vanaf waar je jouw piel moest opmeten en de maatstaven voor de diktes waren frituursnacks. Maarrrrr alsnog blijven het best interessante cijfertjes! Want nu weten we in ieder geval wat jullie er gemiddeld zelf van vinden.
Gemiddelde beoordeling eigen penis
Onze pikbezittende volgers zijn gemiddeld behoorlijk tevreden met hun lans. Ze gaven hun voortplantingszwaard namelijk gemiddeld een 7,2. Niet verkeerd, dachten wij zo. Natuurlijk zijn niet alle mannen gelukkig met hun plasser. Maar het aantal dikke onvoldoendes viel mee. Slechts 2,8 procent gaf z’n pik een 4 of lager. En 4,6 procent gaf zijn tampeloeres een karige vijf. Gelukkig zijn de meesten van jullie wél blij met jullie pikken. En zijn er met 4,8 procent zelf behoorlijk veel mannen die hun genotsknots een dikke tien geven!
Kaarsrecht of gebogen
Alle piemels zijn anders. En lang niet alle piemels zijn kaarsrecht. We roepen al langer dat het heel normaal is om een kromme boner te hebben. En ons onderzoekje laat dat gelukkig ook zien. Slechts 35,6 procent gaf aan dat hun lul kaarsrecht was. En een overgrote meerderheid van 60 procent zei dat zijn lul een beetje krom was. Helemaal niet gek dus! Ook was er een kleine groep van 4,4 procent die aangaf een behoorlijk kromme pik te hebben. Daar is vaak ook niks mis mee, zolang je er zelf maar geen last van hebt. Is dat wel het geval? Ga dan even langs de huisarts.
Bloedlul of vleeslul
Bij deze vraag hadden we eigenlijk iets meer informatie moeten geven. Want wanneer heb je eigenlijk een bloedlul of een vleeslul? Oftewel: hoeveel centimeter moet ie groeien als ie hard wordt? De meeste pikken groeien namelijk wel een beetje. Maar de ene pik wordt twee keer zo groot en de andere is als ie piekt slechts één centimeter groter. Wanneer je pik een bloedlul of een vleeslul is gaan we binnenkort voor je uitzoeken. Tot die tijd denkt in ieder geval 96,7 procent een bloedlul te hebben en slechts 3,3 procent een vleeslul.
Besneden of niet
Het besnijden van de penis wordt al jaren gedaan. Soms om medische redenen, soms om religieuze redenen en zo zijn er vast nog meer aanleidingen. Hoeveel van jullie een gekapt kopje hebben? Nou, zo’n 11,1 procent. Wat betekent dat 88,9 procent wel nog een natuurlijke piemelcapuchon heeft.
Zo dik zijn jullie pikken
Ook wilden we weten hoe dik de gemiddelde pik was. We hebben even rondgevraagd bij BNNVARA en er waren erg weinig mannen die de dikte van hun knots hadden opgemeten. Dus hebben we besloten om niet in centimeters te gaan werken. Iedereen is namelijk weleens in de snackbar geweest en weet ongeveer wel hoe dik alle snacks zijn. Een prima maatstaaf, vonden wij. Met 48,1 procent gaven de meesten van jullie aan dat jullie frituursnack de dikte van een kroket had. Op plaats nummer twee staat met 29,8 procent de dunnere frikandel. En op plek drie staat met 19,2 procent de dikkere gehaktstaaf. Slechts 2 procent vergeleek zijn piel met een knakworst en slechts 0,9 procent had een enorm dikke bamischijf tussen zijn benen. Hoe dan ook: zijn het allemaal heerlijke hapjes. En ieder hapje past bij een andere gelegenheid. Wees dus blij met je snack! #pretkroket
Zo lang zijn jullie pikken
Oké en dan nu ein-de-lijk het cijfer waarom jullie eigenlijk allemaal op dit artikel hebben geklikt: de lengte. Daar kunnen we omheen draaien, maar als het om pikken vergelijken gaat dan gaat ’t bijna altijd over de lengte. Terwijl dikte net zo belangrijk is. De cijfers die we hier geven zeggen eigenlijk niks over de daadwerkelijke lengtes. De een meet zijn pik vanaf boven en de ander vanaf onder. En dat zorgt nogal voor ongelijke metingen. Maar alsnog blijft het best leuk om te weten welke lengtes jullie gemiddeld zelf meten als er geen eisen gesteld zijn. Want met die cijfers loopt iedereen altijd te pronken.
De meest voorkomende penislengte was met 15 procent vijftien centimeter. Daarna kwam zeventien centimeter met zo’n 14,9 procent. Bijna een gedeelde eerste plek dus. En op de derde plaats werd er met 14,1 procent zo’n zestien centimeter gemeten. Onder jullie zijn er ook redelijk veel flink geschapen mannen. Zo’n 8,6 procent gaf namelijk aan dat zijn zwans twintig centimeter of groter was. Dat betekent zelfs dat er volgens jullie meer mannen zijn die een lul hebben die groter is dan twintig centimeter dan dat er mannen zijn die een lul hebben die kleiner is dan tien centimeter. Dat gaven namelijk slechts 7,6 procent van de mannen aan. En als we alles bij elkaar optellen en een gemiddelde penislengte uitrekenen komen uit op 15,6 centimeter.
Ken je piel
Kortom de ene is groot en de ander klein. De een is dik en de ander dun. Je moet het doen met wat je hebt dus maak er het beste van. Je pik vergelijken met anderen heeft geen zin want als het erop aankomt ben jij degene die de hendel bedient. Dus leer je pik kennen en haal alles eruit wat erin zit. Met je hand, met een partner of met een fapparaat. Je piel staat alleen voor jou paraat.
Wil je zien hoe Sahil een 3D-print van zijn eigen penis maakt? Kijk dan deze aflevering terug!
Delen: