Spuiten en Slikken

Inloggen met je pik

  •  
17-07-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1316 keer bekeken
  •  
Pik inlog
Honderdmiljard wachtwoorden voor minstens zoveel sites en apps. Die telkens minstens 10 tekens lang zijn en een cijfer, hoofdletter, speciaal teken en tranen van een eenhoorn moeten bevatten. Vanaf nu is dat hopelijk verleden tijd! Want een webcamsite heeft de uitvinding van de eeuw gedaan: inloggen met je pik. Belastingdienst, waar wacht je op?
Hoe, wat, waar?
Ho, stop, wacht! Gooi die Digi-D code nog niet direct weg. Inloggen met je pik kan vooralsnog alleen op de webcamsekssite van Camsoda. Het bedrijf dat je misschien nog kent van de porno die je kan ruiken . Maar wij zijn fan.

Broek uit!
Via de ‘Dickometrics Penis Verification’ kan je inloggen door één keer een foto te uploaden van je stijve lul. Als je weer wil inloggen hoef je daarna alleen maar Harry uit je broek te halen en voor de camera te slingeren. Nadeel is wel dat ie elke keer stijf moet zijn. Maarja, je gaat niet voor niets naar een camsite.  


Alleen maar voordelen
Bij officiële dingen wordt het identificeren vaak gedaan met vingerafdrukken en irisscans. Maar een lul heeft zoveel meer te bieden! Het heeft vet veel unieke kenmerken, zoals grootte, kleur en structuur. En in tegenstelling tot je vingers en ogen, ziet niet iedereen je pik. Als het goed is. Dat ding zit vaak verstopt en wordt meestal alleen bewonderd door mensen die je vertrouwd. Véél betrouwbaarder dan zo’n vingertje dus.

Dickpics en pussypics
Wij zien héél veel mogelijkheden. Rot op met je vingerprintscans bij de gemeente, irisscans bij de douane en al die ellendige wachtwoorden en codes. Genitale vergrendeling is veel beter! Momenteel werkt het alleen met stijve palen maar de kutvariant is in de maak zeggen ze. Kom maar doorrr met die pussypics! #prrrr
Delen:

Meer over dit onderwerp