Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

5 TIPS VOOR SEKS IN DE HITTE

  •  
25-06-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
4810 keer bekeken
  •  
HITTE
Het is warm. Sterker nog, de mussen zweten van het dak. En dat betekent dat alles wat langzamer gaat dan normaal. Behalve je libido. Want die krijgt juist een boost door het zien van al die ontblote lichaamsdelen op straat. Je bent geil en je wilt wat. Maar hoe doe je dat het meest comfortabel in dit weer? Hier vijf tips voor stomende seks in de hitte!
Ga dat bed uit 
Als je aan seks denkt, dan denk je misschien aan je bed. Maar je bed is vaak klef en heet. Je kan beter een locatie met meer verkoeling zoeken. De douche bijvoorbeeld. Lekker glibberen. Ook kun je ervoor kiezen om naar buiten te gaan. De tuin of het balkon is een optie. Of de auto. Airco aan en gaan met die banaan. 
Speel met ijsklontjes 
Het gebruiken van ijsklontjes tijdens een sekspartij werkt verkoelend. En het maakt je geiler. Win-win situatie. Zenuwcellen reageren namelijk op zelfs de kleinste verandering in temperatuur op je huid. Als je ook maar een klein deel van je huid met iets stimuleert, zoals een ijsklontje, kan dit een kettingreactie veroorzaken in het hele lichaam. En deze reactie zorgt weer voor meer energie. Waar wacht je nog op? 
Wissel van standje
In deze bloedhitte is het niet comfortabel om in een standje met veel lichaamscontact seks te hebben. Kies daarom voor koelere standjes. Doggy style bijvoorbeeld. Zet een waaier voor jullie gezicht en het feest is compleet. 
Alleen voorpret
Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het penetreren over te slaan en alleen te gaan voor voorspel. Seks hoeft echt niet altijd penetratie te zijn. En het vergt een stuk minder lichaamscontact. Hoe minder huid op huid?, hoe koeler je blijft. Ook wel eens lekker. 
Omarm de hitte
De warmte zorgt ervoor dat we ons vrijer voelen. En door de warmte gaan we zweten. In het dagelijks leven gaat niemand echt lekker op overmatig (oud) zweet maar tussen de lakens werkt zweet als een afrodisiacum. Het zweet en de geur ervan activeren ons innerlijke seksbeest. Ook wordt het gevoel van één zijn verhoogd omdat jullie door het zweet in elkaar lijken te smelten. Ook verbrand je meer vetten en calorieën. Geen gek idee dus zo’n stomend potje seks.  
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.