Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

10 x Je weet dat je naar huis moet als

  •  
13-01-2017
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
115 keer bekeken
  •  
#dehoogstetijd_278760423.png
Helemaal tot het naadje gaan en domme dingen doen is niet erg. Dat moet af en toe gewoon. Anders leer je nooit je grenzen kennen. En je houdt er naast een enorme kater ook awesome verhalen aan over. Maar soms kan je beter gewoon naar huis gaan. Wanneer dan? Nou op dit soort momenten dus. 
1. Je iedereen appt voor seks
Jij bent botergeil en je wil het liefst iemand helemaal uit elkaar trekken. Snappen we. En als je een vaste dronkenseksscharrel hebt: go for it! Maar zodra je wanhopig door je contacten scrolt. En het lijkt je een topidee om je ex van een van-bil-belletje te geven. Dan is het tijd om je telefoon uit te zetten en hem te boeken. Naar huis. Niet die van hem. #gametjezelfspelenofzo
2. Je wanhopig het nummer van een drugsdealer vraagt
Je bent dronken en om die lamheid te compenseren wil je drugs. Maar je hebt net het nummer van de rappe taxicentrale van je telefoon geflikkerd. Nuchtere jij wilde z’n leven beteren. Dronken jij niet. Dus begin je wild rond te appen. “Heb jij nog een nummer voor poedersuiker?”. Slecht idee. Niet doen. Ga. Naar. Huis.
3. Je het oké vindt om met een draak te seksen  
Als je lam bent heb je een andere standaard. En je eigenwaarde verdwijnt compleet. Draken met genitaal gerijpte brie in hun broek zien er ineens lekker uit. Dronken jij denkt: neuken! En waarschuwingen van je vrienden hebben geen zin meer. Maar doe het niet. Hou je in en boek hem zo snel mogelijk naar huis. Alleen.
4. Je je hakken uittrekt en op blote voeten doorgaat 
Stappen op hakken is kut. Nou ja, kut. Het doet je billen goed en het staat enorm sexy. Maar je krijgt sowieso last van je poten. En er komt een moment op de avond waarop dronken jij denkt: ‘Ik kan ook gewoon op bloten voeten gaan’. En dat is dus helemáál geen goed idee. De vloer van een kroeg is smeriger dan de bilnaad van een zwerver. En er ligt gebroken glas. Als je geen teeniale herpes aan je voet wil: peer ‘m naar huis en trek ze daar uit.
5. Je overal op wil klimmen
Zodra je de kroeg uit rolt wil je absoluut niet dat de avond eindigt. Nee, je wilt op avontuur. Dus klim je in de dichtstbijzijnde lantaarnpaal, boom of op een bushokje. En geen enkel bouwterrein is meer veilig. Stijgers staan er om op te klimmen. Daar zijn ze voor gemaakt. Nou zorgt dit natuurlijk voor awesome verhalen. Maar ook voor gebroken nekken enzo. #naarhuisjij
6. Je die peuk aan de verkeerde kant aansteekt  
Als je niet meer weet wat voor of achter is dan ben je behoorlijk naar de klote. Sowieso is het dan de hoogste tijd om naar huis te gaan. Hoe je dat momentje herkent? Nou als jij je peuken aan de verkeerde kant aan gaat steken dan is de tijd best wel rijp. #okedoei
7. Je rondjes haalt voor iedereen
Dronken jij vergeet vrij snel dat je een arme sloeber bent. Die ook nog moet eten de rest van de maand. Zodra je aan de bar staat en een rondje shots wil bestellen voor je vrienden, dat ene meisje, die ene gast die je een boks gaf en het hele barpersoneel. Dan is het tijd. Draai je om, pak je jas en ga naar huis.
8. Je bier drinkt uit flesjes met peuken erin
Op het begin van de avond check je de bierflesjes op peuken. Niks is zo fokking ranzig als een flinke slok asbier met een stukje peuk erbij. Maar als je helemaal naar de klote bent dan denk je daar niet over na. Zodra je een flinke slok hebt genomen uit zo’n fles of blikje is het tijd. Om te kotsen. En naar huis te gaan.
9. Je alleen nog maar oog hebt voor de hond of kat
Op huisfeestjes loopt er regelmatig een hond of kat rond. En er loopt ook altijd wel iemand rond die belachelijk veel praat. Tegen die hond of kat. In plaats van met mensen. Zodra je liever met een hond of kat praat. Of een parkiet, hamster, cavia of het konijn. Ga dan naar huis. En solliciteer de volgende dag bij de dierentuin.
10. En als je naast de speakers in slaap valt
Niet iedereen kan even lang doorgaan. Maar degenen die op tijd naar huis zouden moeten gaan, weten dat zelf niet. Die mensen gaan dan “even” zitten zeggen ze. Om bij te komen. Maar we weten allemaal dat je niet “even” gaat zitten. Nee, je ploft neer, valt in slaap en moet vervolgens met een bitchslap wakker gemaakt worden.
Toch door het geluid gegaan? Voor het verhaal. En omdat dronken jij schijt heeft aan nuchtere jij. Hier lees je hoe je het best van je kater afkomt
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.