Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

‘Ik werd wakker in een zee van kots’ – Dronken verhalen

  •  
12-01-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
3852 keer bekeken
  •  
dronkenverhaal1
Als je dronken bent, ga je vaak domme dingen doen. Zoals random meuk uit tuinen jatten, exen appen, alles onder kotsen en zo zijn er nog duizend mogelijkheden. Het is nu vrijdag, bijna weekend, dus lees dit even voor je het op een zuipen zet. Wij verzamelen waargebeurde dronken kutverhalen om jouw volgende te voorkomen.
“Ik was een jaartje of zestien en moest werken tot 23:00 uur. Vet kut, want zo kon ik niet indrinken. Ik wilde die avond naar een feestje in een strandtent met DJ Jean. Die was toen helemaal de shit. Toen ik eenmaal klaar was, waren al mijn vrienden al aardig lam. Die hadden al vanaf 20:00 uur staan zuipen in de keet.

Na werk fietste ik snel naar de keet en toen ik aankwam wilde ik snel op hetzelfde level komen. Dus regelde ik vijf shotjes Apfelkorn. Die tikte ik achter elkaar weg en daarna ging ik verder met Baco’s. Na een half uur vond ik al dat het niet snel genoeg ging. We moesten namelijk bijna weg en drank in de strandtent was duur. Dus tikte ik voor we gingen snel vijf shotjes Jägermeister weg.

Na de shotjes stapte ik op de fiets en dat ging nog vrij soepel. De alcohol begon te werken, maar ik functioneerde nog. Ook bij aankomst was ik nog nuchter genoeg om naar binnen te mogen. Eenmaal binnen veranderde dat snel. Mijn zus was ook op het feestje en die stuurde mij na een kwartier naar huis. Ik lulde bakken met stront bij elkaar en waggelde overal heen.

Na wat tegenstribbelen realiseerde ik waarschijnlijk dat ik inderdaad wel erg lam was en ging ik naar huis. Dus liep ik terug het duin op, want bovenaan stond mijn fiets. Na wat geschreeuw en gezwalk vond ik mijn fiets en stapte ik op. Later hoorde ik dat iemand mij meerdere keren had verboden om naar beneden te fietsen. Maar een knetterlam persoon overtuigen dat ie iets niet kan is lastig. Dus liep ik 10 meter en sprong toen alsnog op mijn fiets.

Het begin ging goed. Maar onderaan het duin ben ik in volle vaart op mijn bek gegaan. Ik had niks gebroken, maar mijn armen en benen zaten volledig onder de schrammen van het schelpenpad. Een aantal bekenden van mij zagen het gebeuren en die hebben mij vervolgens thuis afgezet. Thanks daarvoor nog.

Eenmaal thuis begon het volgende feest. Alles wat erin zat moest eruit. Mijn eerste stroom kots ging projectiel over het hele toilet heen. Hierdoor werd mijn moeder wakker en die heeft mij vervolgens verzorgd. Ik heb daarna nog meerdere keren alles ondergekotst, maar uiteindelijk werd ik rustiger en legde ze me in bed.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd bleek helaas dat mijn maag niet helemaal leeg was toen ik ging slapen. Ik was op mijn arm in slaap gevallen. En toen ik mijn ogen opendeed zag ik overal kots. Tot ik mijn arm optilde. Want daar zag je nog dat mijn hoeslaken echt ooit wit was.

Ik ben daarna nog dagenlang kotsmisselijk en ziek geweest. En de dokter vertelde dat ik een lichte alcoholvergiftiging had. Na een tijdje ging het wel weer. Maar tot op de dag van vandaag moet ik al bijna kotsen als ik Jägermeister of Apfelkorn ruik.”

Jouw dronken kutverhaal hier? Mail 'm naar: spuitenenslikken@bnnvara.nl
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.