Sfeerfoto van Kinderen voor Kinderen

Kinderen voor Kinderen

Vier de zomer met Kinderen voor Kinderen! Dans mee met 'Hand in hand' en bekijk de vele andere vakantie-activiteiten!
Kinderen voor Kinderen

Dansen

DANSEN1
Hey, jij daar! Kan jij soms ook niet stilzitten en vind je het dan fijn om even met de voetjes van de vloer te gaan? Dan zit je hier goed! Zo kan je een warming up doen met Anne, de dans leren van ons gloednieuwe nummer Hand in hand en vanaf 31 juli kan je meedansen op ons andere nieuwe nummer Dierenfreak! Ben je er klaar voor? Neem dan snel hieronder een kijkje
Warming up met Anne Appelo
Voordat je gaat dansen is het natuurlijk handig als je eerst een warming up doet! Volg hieronder samen de video van Anne Appelo en dan ben je er helemaal klaar voor. Succes!
Dansvideo Hand in hand
Dierenfreak
Bedenk een dans!
Na het doen van een warming up en de dansvideo van Hand in hand, ben je vast al wel klaar om een eigen dans te bedenken! Hieronder vind je een paar handige tips om je alvast op weg te helpen.
Bedenk een dans 1
Bedenk een dans 2
Download je danscertificaat
Zijn alle dansonderdelen goed gelukt? Topper! Hieronder kun jij het speciale danscertificaat downloaden, uitprinten en ondertekenen, want die heb jij zeker weten verdiend!
Meer activiteiten
Wil je nog meer leuke activiteiten doen en certificaten verdienen? Check dan ook de andere onderdelen:  zingen en muziek, schrijven of vloggen en presenteren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!