Kinderen voor Kinderen

Schrijven

SCHRIJVEN3
Volgens mij hebben we te maken met een nieuw muzikaal talent! Om daar gebruik van te maken ben je hier zeker aan het goede adres. Hieronder kun je namelijk zelf een liedje schrijven, geeft Ridder je tips hoe je dit moet doen en kun je eventueel een onderwerp insturen voor een nieuw nummer van Kinderen voor Kinderen. Ben je er klaar voor? Scroll dan snel naar beneden.
Liedjeswedstrijd met Sanne Hans
Voordat we zelf beginnen aan het schrijven van een liedje, is het misschien leuk om eerst even te bekijken hoe iemand anders dat doet. Sanne Hans (Miss Montreal) gaat samen met een paar schoolklassen kijken of ze een mooi liedje kunnen schrijven voor op de nieuwe cd van Kinderen voor Kinderen.
Schrijf een liedje
Schermafbeelding 2020-06-26 om 09.31.16
Dit materiaal is afkomstig uit het Kinderen voor Kinderen vakantieboek van Meis en Maas

Tips van Ridder

Wil je een video schrijven, maar is het toch nog een beetje lastig om een onderwerp te verzinnen? Bekijk dan de video hieronder waarin Ridder je een aantal goede tips geeft!
Bedenk zelf een onderwerp!
Certificaat
We weten zeker dat jij er iets super moois van hebt gemaakt. Hoe klonk het? Omdat jij het allemaal fantastisch gedaan hebt, kun je hieronder een certificaat downloaden. Speciaal voor jou.
Meer doen?
Wil je nog meer leuke activiteiten doen en certificaten verdienen? Check dan ook de andere onderdelen:  dansen, zingen en muziek of vloggen en presenteren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!