Kinderen voor Kinderen

Zingen en muziek

ZINGEN2
Of je nou achterin de auto zit of onder de douche staat, overal is het mogelijk om een lied te zingen en muziek te maken! Hieronder vind je handige tips om nog beter te worden met zingen, kan je meezingen met ons nieuwe nummer Hand in hand en leer je hoe je zelf een instrument kan maken. Veel plezier!
Zangtips
Naast een warming up bij dansen om je lichaam lekker los te krijgen, moet je als je gaat zingen een warming up doen voor je stem. Verder zijn er nog heel veel leuke tips om beter te worden met zingen. Benieuwd? Kijk dan snel alle video's hieronder en wie weet zing jij straks de sterren van de hemel!

1: Warming up
2: Staan en ademhalen
3: Uitspraak
4: Toonladder
5: Hoog zingen

Songtekst Hand in hand
Zijn de zangtips goed gegaan? Mooizo, laat nu je zangkunsten dan maar horen tijdens het zingen van ons nieuwe nummer Hand in hand!
Songtekst Dierenfreak
Ben jij ook gek op dieren? Dan past dit nieuwe liedje Dierenfreak perfect bij jou. Of je nu een hond of een kat hebt, een tijgers of van insecten houdt, het zit allemaal in dit nieuwe nummer.
Maak je eigen instrument
Je kan het zo gek niet bedenken, of je kan er geluid mee maken! Bekijk hieronder een paar tips om met de spullen die je thuis hebt meer geluid in huis te krijgen. Lukt het jou om met je zelfgemaakte instrument het liedje Hand in hand te spelen?
orkest1
orkest 2
Dit materiaal is afkomstig uit het Kinderen voor Kinderen vakantieboek van Meis en Maas
Certificaat
We weten zeker dat jij er iets super moois van hebt gemaakt. Hoe klonk het? Omdat jij het allemaal fantastisch gedaan hebt, kan je hieronder een certificaat downloaden. Speciaal voor jou.

Alle liedjes over vakantie

Meer activiteiten
Wil je nog meer leuke activiteiten doen en certificaten verdienen? Check dan ook de andere onderdelen: dansen, schrijven of vloggen en presenteren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!