Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Kassa's Boodschappenmandje 2023 - boodschappen worden alsmaar duurder

  •  
24-03-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
12811 keer bekeken
  •  
boodschappen

In deze uitzending een nieuwe editie van Kassa's Boodschappenmandje: een steekproef waarin bij zes verschillende supermarkten wordt gezocht naar de goedkoopste variant van 26 alledaagse producten zoals jam, thee, aardappelen en wasmiddel. Ook deze editie blijkt wel weer dat ook de goedkoopste producten in prijs zijn gestegen.

In gesprek met minister Schouten over de armoede

Het was de noodkreet uit de samenleving waarmee Kassa afgelopen najaar de politiek wakker schudde: met #IkRedHetNietMeer schreeuwden grote groepen burgers het uit omdat ze hun energierekening en boodschappen niet meer konden betalen. In deze uitzending maken we de balans op van wat daarna gebeurde. Dat doen we in gesprek met minister Carola Schouten van Armoedebeleid. Wat is het kabinet van plan?

Update distributieriem

Naar aanleiding van onze vorige uitzending over de distributieriem van de driecilinder 1.2 PureTech-motor zijn er volop reacties binnengekomen van mensen die hun verhaal wilde delen. Deze lichten we in de uitzending uit.

Praat live mee, like en volg Kassa

Praat tijdens de uitzending gezellig mee op Twitter. Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren. Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram!

Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan hier aan. En heb je een consumentenvraag? Stel 'm dan op ons forum Vraag & Beantwoord.

Kassa zie je zaterdag 25 maart om 19.15 uur op NPO2!

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.