Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Is een bezoek aan de tandarts een luxe geworden?

19-11-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
3437 keer bekeken
  •  
tandartsstoel behandeling 1127

Zaterdag in Kassa antwoord op de vraag: is naar de tandarts gaan een luxe geworden? Voor veel mensen zijn de kosten een drempel. In Kassa’s Woonoplossingen portretteren we Hans. Wat is zijn oplossing voor permanent wonen op een recreatiepark? En Pokémon kaarten zijn weer razend populair, maar is het nog wel zo’n onschuldig kaartspel?

De tandartsrekening is voor veel mensen een groot probleem. Maar de aanvullende tandartsverzekering is vaak ook te duur. In Kassa antwoord op de vraag: Is een bezoek aan de tandarts een luxe geworden? We vroegen het aan de lezers van de nieuwsbrief en bezoekers van Kassa.nl. In de uitzending de uitslag van onze enquête.

Hoe onschuldig is Pokémon nog?

Het is één van de succesvolste franchises ter wereld: Pokémon. Er zijn spellen, series en films van uitgebracht en er is een kaartspel bedacht. Pokémonkaarten zijn razend populair en er zijn wereldwijd meer dan 34 biljoen van verkocht. Hoewel het vroeger vooral om ruilen ging, lijkt de waarde van een kaart nu een belangrijk onderdeel te zijn. Is het nog wel zo’n onschuldig kaartspelletje?

Kassa's Woonoplossing: permanent wonen op een recreatiepark

In Kassa’s Woonoplossingen portretteren we mensen met oplossingen voor hun problemen op de woningmarkt. Wie heeft de sleutel voor het gat in de woningmarkt? In de tweede aflevering gaan we langs bij Hans. Wat is zijn oplossing voor permanent wonen op een recreatiepark?

Menno Bentveld neemt deze week nog het stokje over van Amber Kortzorg, omdat zij voor een documentaire in het buitenland zit.

Praat live mee, like en volg Kassa

Praat gezellig mee op Twitter. Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren.

Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram en LinkedIn!
Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan hier aan. En heb je een consumentenvraag? Stel 'm dan op ons forum Vraag & Beantwoord.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!