Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

PostNL waarschuwt: pakje kan later aankomen

25-03-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
85 keer bekeken
  •  
post nl pakket 1127
PostNL waarschuwt dat er vertraging kan ontstaan bij de pakketbezorging. Oorzaak is de impact van overheidsmaatregelen om de uitbraak van het coronavirus in te dammen. Ook bestellen mensen meer online.
Het aantal pakketjes dat onderweg is stijgt sterk, omdat mensen thuisblijven en winkels gesloten zijn. Door het grote aantal bestellingen, de impact van de maatregelen (zoals afstand bewaren en contactloos bezorgen) en meer ziekteverzuim is er daarom kans op plaatselijke vertraging bij pakketbezorging. "Dat wij onze post- en pakketbezorging in deze situatie kunnen voortzetten zodat de mensen thuis kunnen blijven is een enorm groot compliment aan iedereen die bij of voor ons werkt", vindt topvrouw Herna Verhagen van PostNL.

Meer kaartjes verstuurd

De bezorging van briefpost verloopt op dit moment volgens plan. Mensen sturen momenteel veel kaarten om elkaar een hart onder de riem te steken in de crisis, aldus PostNL. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!