Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Postbode houdt 13.000 poststukken achter

16-11-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
brieven_02.jpg
In het huis van een 25-jarige vrouw in Eelde heeft de politie ruim 13.000 niet bezorgde poststukken gevonden. De vrouw, die werkte voor een postbedrijf, had vanaf 2012 tot augustus 2015 de poststukken achtergehouden. De post had moeten worden bezorgd bij adressen in Eelde en Paterswolde, meldde de politie maandag.
Belangrijke post
De zaak kwam aan het rollen nadat een inwoner van Eelde aangifte had gedaan tegen het postbedrijf omdat hij belangrijke post niet had ontvangen. Het bedrijf kwam na een intern onderzoek uit bij de postbezorgster.
Uit voorlopig onderzoek is gebleken dat het werk de vrouw boven het hoofd was gegroeid en ze niet in staat was om de post correct te bezorgen. Ze bewaarde de stukken ongeopend in huis.
Zestig zakken
De post zat in zestig zakken en is in beslag genomen. Het postbedrijf gaat ervoor zorgen dat alle stukken alsnog worden bezorgd. De bezorgster werkt inmiddels niet meer bij het bedrijf.
ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!