Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Johan Vollenbroek: ‘Boeren hebben een punt, Schiphol moet ook halveren’

Luchthaven heeft geen natuurvergunning... ‘Reizigers vertrekken nu van een illegaal opererend Schiphol’
Joop

Ongevaccineerde Sarah Palin niet bij proces vanwege corona

  •  
24-01-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sarah Palin

© Former vice presidential candidate Sarah Palin speaks at a rally Thursday, Sept. 21, 2017, in Montgomery, Ala. Palin is in Montgomery to support Judge Roy Moore for the U.S. Senate candidacy.

Een rechtszaak die Sarah Palin heeft aangespannen tegen The New York Times, kan niet van start gaan. Maandag bleek dat de voormalige vicepresidentskandidaat niet aanwezig kon zijn bij het proces omdat ze positief testte op corona. “Ze is natuurlijk niet gevaccineerd”, aldus de rechter.
De advocaat van de ultraconservatieve Palin heeft verzocht om de rechtszaak met zeven tot tien dagen uit te stellen. Palin heeft The New York Times voor de rechter gesleept, omdat de krant haar in 2017 ten onrechte in verband zou hebben gebracht met de schietpartij waarbij de Democratische Gabby Giffords gewond raakte. Palin verspreidde voor de aanslag een afbeelding waarop het district van Giffords was voorzien van een wapenvizier.
Hoewel de auteur van het artikel in The New York Times al snel duidelijk maakte dat het niet zijn bedoeling was om Palin verantwoordelijk te houden voor de schietpartij, spande sneeuwvlokje Palin toch een rechtszaak aan wegens smaad.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (5)

Wieowie
Wieowie25 jan. 2022 - 11:08

Wat maakt het uit of ze ongevaccineerd is. Zou ze negatief zijn getest met een vaccinatie? Mocht ze met een positieve test wel naar er zetting als ze gevaccineerd zou zijn? Denk het niet.

Viso
Viso24 jan. 2022 - 21:23

Dus als je wel gevaccineerd bent en positief getest dan is het geen probleem dat je wel aanwezig bent bij een proces?

Peter Stans
Peter Stans24 jan. 2022 - 19:52

Ja van zulk dom volk kun je niet opeens verwachten dat ze normaal en verantwoordelijk handelen.

1 Reactie
Wieowie
Wieowie25 jan. 2022 - 16:49

Peter, en wat was er precies onverantwoordelijk?

PVDB2
PVDB224 jan. 2022 - 18:32

Onze conservatieve rechtse vrienden in de VS. Je kan de aanhang alles wijs maken. Complottheorieën gaan erin als koek. Sarah Palin, ooit, of nog steeds lid van de Tea Party beweging, die graag op de foto gaat met allerlei vuurwapens, werd altijd mooi gepersifleerd bij Saturday Night Live door Tina Fey. Als je een wapenvizier plaatst over het district van iemand die tegenstaat met de bedoeling haat te zaaien, of te intimideren, ja moet de vermoorde onschuld gaan uithangen. Als tijdens een mass shooting in Tuscon, waar 18 gewond raakte en 6 het niet overleefde dat bericht net hetgene was dat de schutter, Jared Lee Loughner, tot deze daad kwam. Een schot gericht op het hoofd van Giffords, die het net overleefde. Ja, het was niet Palin die de trekker overhaalde, maar het bericht heeft niet geholpen tegen die shooting. Gelukkig werd deze man tot levenslang veroordeeld. https://en.wikipedia.org/wiki/2011_Tucson_shooting