Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

In de VS gaat de toekomst achteruit

  •  
26-06-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3742 keer bekeken
  •  
Online1182sm
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (3)

Joop15
Joop1529 jun. 2022 - 16:53

De vs gaat uit elkaar vallen alles dankzij Trumpy dat dreunt nog lekker door wat hij heeft aangericht de 6 januari opstand was alleen maar om een indruk achter te laten en het werkt perfect het gaat alleen nog maar over die kwiebus 24 uur per dag is zijn kop nog op tv ,, gratis reclame, vergeet niet dat Adolf ook een coup heeft gepleegd moest daarvoor zitten , heeft toen mein kampf geschreven en het mocht niet baten kwam later aan de macht . Trump heeft dat gewoon gecopieerd een copy cat is het , we zijn nog lang niet van die man af . Mocht hij of zijn zoon ooit president dan hangen we , trekt zijn kernwapens en troepen terug(behalve Frankrijk en engeland die hebben ze zelf) en verkoopt ons aan de hoogste bieder , en dat is Putin . Dat abortus ding is immers ook zijn werk door die rechter jaknikkers te plaatsen heeft hij nog steeds een dikke worstvinger in de pap. Zeg maar zo geniet van het leven nu het nog kan .

onyxcumulus
onyxcumulus27 jun. 2022 - 8:34

In 2012 begon de serie Newsroom met deze scene: https://www.youtube.com/watch?v=zEyUWKJFER8 Er is nog niets veranderd. Eigenlijk is de VS blijven steken in moreel en cultureel opzicht in de 19de eeuw.

Z + Z = 卍
Z + Z = 卍26 jun. 2022 - 20:13

Exact, dat dus! ☝️