Joop

Farmers Defence Force bereidt kneiterharde acties voor

  •  
20-06-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
23890 keer bekeken
  •  
image2
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (6)

Hannes van Achterhout
Hannes van Achterhout20 jun. 2022 - 10:54

Mokkend geboerte zal weldra het recht op het publiekelijk uitventen van misnoegen middels hun dieselstrontkarren in de Grondwet gewaarborgd willen zien.

A little bit of sunshine
A little bit of sunshine20 jun. 2022 - 7:52

De gemiddelde bestelbus in Nederland is gevaarlijker dan een tractor.

2 Reacties
r v b
r v b20 jun. 2022 - 10:52

als ik deze artikelen mag geloven dan zijn trekkers gevaarlijker, 3x zo dodelijk als een personenauto. Bestelbusjes 2x zo dodelijk. bronnen: https://topgear.nl/autonieuws/bestelwagens-twee-keer-zo-dodelijk-als-normale-auto/ https://www.fietsersbond.nl/nieuws/jakkerende-trekkers/

A little bit of sunshine
A little bit of sunshine20 jun. 2022 - 12:57

@rvb, uit de artikelen 17 dodelijke slachtoffers met trekkers, 67 met bestelbusjes. Allebei veel te hoog natuurlijk. Gelukkig komen er hier in de wijk weinig trekkers. Helaas de afgelopen weken in de gemeente 2 ongelukken met bestelbusjes en (nu zwaargewonde) fietsende kinderen.

Ewout Pool
Ewout Pool20 jun. 2022 - 7:05

- Heb je een wapenvergunning nodig voor een Suzuki Swift (Apeldoorn)? - Heb je een wapenvergunning nodig voor een vrachtwagencombi (Marseille)? - Heb je een wapenvergunning nodig voor een mes of vliegtuig? Het antwoord is in al deze gevallen nee. Waarom? Omdat het hoofddoel van het object niet de wet overtreden of mensen doden is (dit in tegenstelling tot de meeste vuurwapens). Tractoren hebben als hoofddoel om werktuigen en karren te trekken en van kracht te voorzien (en niet om mee te protesteren)

1 Reactie
Dehnus
Dehnus20 jun. 2022 - 14:53

ja dat heet een rijbewijs en een kenteken. Die van een trekker krijg je gratis in sommige provincies (ik heb hem ook) en kenteken zit er nog niet (maar komt er wel aan) op. Dus ja wegkijker voor herenboerengeweld, je hebt voor die dingen een vergunning nodig, met een vrachtwagen moet je deze ook nog eens verlengen met een gezondheidsverklaring en andere toetsen (helemaal als je beroepschauffeur bent). Maar goed. dat de Politie deze zondag zo maar eventjes wat anarchisten in elkaar beukte (omdat ze die wel aankonden en het aantal klimaat activisten in de hoofd groep niet (waren er teveel)), laat wel weer zien hoe de wegkijkers van het herenboerengeweld in het leven staan.