Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Amerikaanse talkshowhost bestempelt Den Haag uitzinnig als paradijs op aarde

  •  
21-04-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2528 keer bekeken
  •  
Schermafbeelding 2022-04-21 om 09.58.14

Den Haag is het paradijs op aarde. Ten minste, dat lijkt het beeld te zijn dat de Amerikaanse talkshowpresentatrice Hoda Kotb heeft meegenomen na naar bezoek aan de hofstad. In haar ochtendprogramma Hoda & Jenna was ze razend enthousiast over de stad waarvan ze nog maar kortgeleden niet eens wist wat het nou eigenlijk was. 

Ze gaf eerlijk toe dat ze dacht dat Den Haag gewoon een plek was waar rechtszaken gehouden werden, zo zei Kotb tegen een compleet verbouwereerde Jenna Bush Hager voor wie ook een compleet nieuwe wereld openging. Kotb bezocht de stad voor een interview met de Britse prins Harry en wist niet wat haar overkwam. Den Haag bleek een idyllische stad vol grachten en woonboten, en pleinen waar de mensen zielsgelukkig ijsjes eten zonder dat er ook maar één smartphone te zien is. ‘Misschien moeten wij maar naar Den Haag verhuizen,’ concludeerde Bush Hager. 

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.