Floortje reist, soms alleen soms samen, naar alle uithoeken van de wereld om de mooiste mensen en verhalen te vinden. Mensen die van de gebaande paden gaan en of een inspiratie voor ons allen kunnen zijn.

Floortje Dessing interviewt Maggie Doyne van BlinkNow uit Nepal

25-08-2016

Vorig seizoen bezocht Floortje de Amerikaanse Maggie Doyne in Nepal. Hier sprak Floortje met haar over het onvoorstelbare werk dat zij met haar stichting BlinkNow verricht voor de kinderen van Kopila Valley. 

 

BlinkNow en wij zijn diep onder de indruk van de overweldigende hoeveelheid warme en lieve reacties die deze uitzending heeft losgemaakt. En daar bleef het niet bij. Er is massaal gedoneerd aan BlinkNow en er is op tal van andere manieren hulp en steun aangeboden. 

 

Floortje wil iedereen die heeft geholpen hartelijk bedanken voor de steun en donatie die er is gedaan. Op vrijdag 19 augustus was Maggie in Hilversum en sprak Floortje haar uitgebreid over hoe het nu met haar, de kinderen, het weeshuis en de school gaat. 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.