Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

White Noise: trailer voor Netflix-film van Noah Baumbach

  •  
22-11-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
White Noise
Na het met prijzen overladen Marriage Story werkte de regisseur opnieuw samen met Adam Driver.
Noah Baumbach ( The Squid and the Whale ) maakte een nieuwe tragikomedie die vlak voor de jaarwisseling op Netflix verschijnt. White Noise volgt een familie die probeert te dealen met de mondaine conflicten van het dagelijks leven, terwijl ze tevens worstelen met complexe vragen omtrent liefde, dood en geluk. Tot overmaat van ramp zorgt een treinongeluk bij hun woonplaats voor een enorme catastrofe. De ouders van het gezin worden gespeeld door Adam Driver ( Paterson ) en Greta Gerwig ( 20th Century Women ). Het is de derde keer dat Netflix een film van Baumbach uitbrengt: eerder kreeg hij al goede kritieken voor de bij Netflix verschenen films The Meyerowitz Stories en Marriage Story , waarbij Marriage Story genomineerd werd voor meerdere Oscars.
White Noise is vanaf 8 december te zien in een select aantal bioscopen en de film verschijnt vervolgens op 30 december bij Netflix.
Foto credit: Wilson Webb / Netflix
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!