Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Tracks: Wolf Alice, Arcade Hearts en HONNE

  •  
12-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Wolf Alice
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Wolf Alice, Arcade Hearts en HONNE.
Wolf Alice - Don’t delete the kisses
Het Britse Wolf Alice volgt het woeste grungenummer ‘Yuk foo’ op met een verrassend lieve single: ‘Don’t delete the kisses’. De band rond zangeres Ellie Rowsell brak twee jaar geleden door met het album My Love Is Cool. Op 29 september verschijnt opvolger Visions of a Life.
Arcade Hearts - Honey
Veelbelovend, die jongens van Arcade Hearts. ‘Honey’ is pas de derde single van de Britse band, maar de muzikanten hebben al een heerlijk catchy popgeluid te pakken. Het nummer is inmiddels al opgenomen in de BBC Introducing-playlist.
HONNE - Just dance
Toepasselijke titel, want stilzitten is er niet bij tijdens ‘Just dance’, de nieuwe single van HONNE. De nieuwe single van het Britse duo gooit elektronica en disco samen tot een onweerstaanbare mix. Het is het eerste nieuwe werk sinds HONNE vorig jaar het debuutalbum Warm on a Cold Night uitbracht.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!