Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Top Dog: tweede seizoen van Zweedse misdaadserie komt naar de NPO

  •  
01-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
32430 keer bekeken
  •  
Top_Dog_ZDF

© ZDF

Het op de boeken van Jens Lapidus (Snabba Cash) gebaseerde drama over een advocate en een (ex-)crimineel is afkomstig van de producenten van The Bridge.

Het tweede seizoen van Top Dog komt deze maand naar de NPO: het gaat om zes nieuwe afleveringen die op donderdag 21 september allemaal op NPO Plus verschijnen en vanaf zaterdag 30 september wekelijks te zien zijn op NPO 3. Top Dog is een Zweedse misdaadserie die afkomstig is van de producenten van The Bridge. In het tweede seizoen zijn Teddy (Alexej Manvelov, vanaf vandaag op Netflix te zien in de thrillerfilm A Day and a Half) en Emily (Josefin Asplund uit Snow Angels) een koppel. Juriste Emily gaat aan het werk voor een rijke ondernemer die zich mogelijk bezighoudt met schimmige zaken, terwijl Teddy zijn criminele leven toch nog niet helemaal achter zich kan laten en ziet hoe zijn neef Nicola wordt gearresteerd. Top Dog is een tv-bewerking van de boekenreeks van Jens Lapidus, bekend van de Netflix-serie Snabba Cash.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!