Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Toch geen Punisher op New York Comic Con

  •  
05-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Punisher
Marvel en Netflix hebben besloten om het panel voor The Punisher op de New York Comic Con te schrappen.
De beslissing werd genomen in het licht van de recente tragedie in Las Vegas, waarbij een man vanuit zijn hotelkamer minstens 58 mensen doodschoot. Volgens Marvel en Netflix zou het ongepast zijn om het panel voor The Punisher in dit stadium doorgang te laten vinden. De serie met Jon Bernthal draait namelijk om een extreem gewelddadige ex-militair die het recht in eigen hand neemt. Of de tragedie invloed zal hebben op de release van de serie is niet bekend. In 2016 werd de première van de serie Shooter (bij ons ook te zien op Netflix) tot twee keer toe uitgesteld; één keer in verband met de schietpartij in Dallas en één keer in verband met de schietpartij in Baton Rogue. De premièredatum van The Punisher wordt tot nu toe sowieso door Netflix goed verborgen gehouden.
De New York Comic Con wordt gehouden op 5, 6, 7 en 8 oktober. Series die wel nog steeds acte de présence zullen geven zijn onder meer Star Trek: Discovery en The Walking Dead.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!