Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Package: trailer voor komische tienerfilm

  •  
13-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
61 keer bekeken
  •  
The Package
Vijf tieners laten een kampeertripje uit de hand lopen, waarna iemand zijn 'meest waardevolle bezit' verliest.
In The Package besluiten vijf vrienden (drie jongens, twee meiden) een weekendje door te brengen in de bossen. Mede dankzij de alcohol loopt het kampeeruitje al snel uit de hand, zeker wanneer één van de tieners per ongeluk een eigen lichaamsdeel (de trailer laat niet expliciet zien om welk lichaamsdeel het gaat, maar dat laat zich wel raden) afsnijdt en de groep zich zo snel mogelijk naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis moet haasten. The Package werd geregisseerd door Jake Szymanski, die onlangs de film Mike and Dave Need Wedding Dates afleverde. Verschillende van de acteurs waren al te zien in eerdere Netflix-projecten, zoals Daniel Doheny ( Alex Strangelove ) en Eduardo Franco ( American Vandal ). Verder zijn er rollen voor Geraldine Viswanathan (die onlangs doorbrak met Blockers) en Sadie Calvano (de sitcom Mom).
The Package is vanaf 10 augustus te zien op Netflix. De film wordt geproduceerd door Ben Stiller en de mannen achter Workaholics en de film Game Over, Man!.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!