Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Grand Tour komt naar Rotterdam

  •  
12-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
109 keer bekeken
  •  
grand
Jeremy Clarkson brengt zijn nieuwe autoprogramma The Grand Tour naar Nederland. Op zaterdag 22 oktober vinden er opnamen plaats in Rotterdam.
The Grand Tour herenigt Clarkson weer met zijn oude Top Gear-collega’s Richard Hammond en James May. In de nieuwe serie reist het drietal in de meest uiteenlopende voertuigen over 4 continenten, maar daarnaast bevat het programma ook een vast studio-onderdeel met publiek erbij. De opnamen voor het studio-onderdeel vinden telkens plaats in een grote tent en op 22 oktober wordt deze opgezet in Rotterdam. Autoliefhebbers die daar graag bij willen zijn, kunnen zich inmiddels opgeven via deze link. Het team stalde de tent eerder uit in Johannesburg en Californië en reist deze maand ook nog af naar Lapland in Finland en Whitby in het Engelse Yorkshire. De tent is overigens al eventjes te zien in de eerste trailer voor The Grand Tour , die vorige week door Amazon werd vrijgegeven.
De eerste aflevering van The Grand Tour gaat op 18 november in première op Amazon Prime. Of de streamingdienst dan ook al bij ons beschikbaar is, is nog even afwachten, maar de introductie in Nederland zal waarschijnlijk niet lang meer op zich laten wachten. Clarkson en zijn collega’s hebben bij Amazon overigens een contract getekend voor drie seizoenen van The Grand Tour, waarvoor ze in totaal 36 afleveringen zullen maken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!