de Lagarde

Star Trek Discovery maakt eerste testvlucht

  •  
24-07-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Star
Op Comic-Con werd de titel van de aankomende Star Trek -serie bekend gemaakt. De show gaat Star Trek Discovery heten en wordt de eerste serie in de franchise sinds het eindigen van Star Trek: Enterprise in 2005. Een eerste teasertje liet alvast het nieuwe schip zien.
Star Trek Discovery gaat in september in Toronto in productie, waarna de eerste aflevering in januari debuteert op Netflix. De serie volgt een nieuw schip met nieuwe bemanningsleden, maar zal tegelijkertijd de oude en vertrouwde Star Trek -ideologie representeren. Bryan Fuller ( Hannibal , Pushing Daisies ) staat aan het roer als showrunner. Hij bevestigde dat het hele seizoen één groot verhaal wordt, en dat er niet in elke aflevering een nieuw verhaal wordt verteld. Fuller schreef eerder al mee aan Star Trek: Deep Space Nine  en Star Trek: Voyager.
Achter de schermen wordt de serie geproduceerd door Alex Kurzman, die als producent en (co)scenarist al werkte aan de Star Trek -reboot van J.J. Abrams en diens opvolger Into Darkness. Daarnaast is ook Star Trek -veteraan Nicholas Meyer ( The Wrath of Khan , The Voyage Home ) achter de schermen betrokken. David Semel ( The Man in the High Castle , The Strain ) regisseert de eerste aflevering. In de bioscoop kun je momenteel nog gaan kijken naar de nieuwe speelfilm Star Trek Beyond.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!