Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Sort of: Tweede seizoen in juli bij NPO

  •  
19-06-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
613 keer bekeken
  •  
Sort Of

© NPO

De non-binaire Sabi (Bilal Baig) besluit uit de kast te komen bij hun conservatieve Pakistaanse vader.

De uit het Canadese Toronto afkomstige Sabi (Bilal Baig) kleedt zich steevast om voordat hen afspreekt met hun vader. Jurken en tierlantijnen worden dan verruild voor een bescheidener, mannelijk outfit. Maar in het tweede seizoen besluit het personage van Bilal Baig, die tevens de scenarist is van Sort Of, daar mee te stoppen. Het tweede deel staat in die zin in het teken van confrontaties. Zo ontwaakt Bessy (Grace Lynn Kung) na het fietsongeluk van vorig seizoen uit een coma. Terwijl Bessy buiten westen was, ontdekte Sabi (die regelmatig voor Bessy’s kinderen zorgt) dat haar werkgever vreemdging. Er valt dus veel uit te leggen, zoveel is duidelijk.

Het tweede seizoen van Sort of werd net als het eerste deel bekroond bij de Canadian Screen Awards en is vanaf 6 juli te zien op NPO Plus en vanaf 25 juli wekelijks op NPO 3. Het eerste seizoen wordt vanaf 27 juni wekelijks uitgezonden.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!