Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Shadowhunters: trailer voor derde seizoen

  •  
20-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
82 keer bekeken
  •  
Shadowhunters
Clary (Katherine McNamara) neemt het in het derde seizoen van Shadowhunters op tegen de 'mother of all demons'.
Deze Lilith (Anna Hopkins uit Arrow) is namelijk vastbesloten om Sebastian (Wil Tudor) weer tot leven te wekken. Ondertussen lijkt er ook iets vreemds aan de hand te zijn met Jace (Dominic Sherwood). Javier Muñoz (Hamilton) voegt zich voor het derde seizoen bij de cast als een van de Warlock-rivalen van Magnus (Harry Shum). Verder zal ook Chai Hansen ( The 100 ) in de derde reeks te zien zijn. Shadowhunters is een tv-adaptatie van de Mortal Instruments-boeken. Het verhaal draait om een jonge vrouw die ontdekt dat ze deel uitmaakt van een groep halfmenselijke engelen, die onze aarde beschermen tegen demonen. De boeken zouden oorspronkelijk bewerkt worden tot bioscoopfilms, maar na de tegenvallende bezoekersaantallen van het eerste deel City of Bones uit 2013 kwamen de geplande sequels niet meer van de grond.
Het derde seizoen gaat in Amerika op 20 maart van start op Freeform. Vermoedelijk start de nieuwe reeks Shadowhunters bij ons een dag later op Netflix, waar de eerste twee seizoenen al te zien zijn.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!