Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Sandra Bullock maakt tweede film voor Netflix

  •  
05-11-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Bird Box
De actrice uit Bird Box (foto) krijgt de hoofdrol in een filmremake van de Britse miniserie Unforgiven.
Volgens de website Deadline heeft Sandra Bullock getekend voor de hoofdrol in de filmremake van Unforgiven, een Britse miniserie met Suranne Jones ( Gentleman Jack ) uit 2009. De nog titelloze film volgt Ruth Slater (Bullock), die ooit werd veroordeeld voor een gewelddadig vergrijp en na haar vrijlating stuit op veel weerstand van haar directe omgeving. Ze probeert weer in contact te komen met haar uit het oog verloren jongere zus. Het scenario werd geschreven door Christopher McQuarrie, die de film ooit zelf wilde regisseren met Angelina Jolie in de hoofdrol, maar het nu te druk heeft met twee nieuwe Mission: Impossible -films. De regie is in handen van Nora Fingscheidt, wier regiedebuut Systemsprenger dit jaar de Duitse inzending voor de Oscars is.
Sandra Bullock had eerder veel succes op Netflix met de film Bird Box , die binnen vier weken al meer dan tachtig miljoen keer werd bekeken bij de vod-dienst.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!