Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Rhythm + Flow: muzikale realityshow heeft trailer

  •  
25-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Rhythm + Flow
Netflix betreedt de wereld van de talentenjachten en Snoop Dogg deelt een kleine sneer uit aan The Voice.
Netflix begeeft zich in de wereld van talentenjachten met de nieuwe realityshow Rhythm + Flow. In de door John Legend geproduceerde competitie gaat men op zoek naar een nieuwe hiphopster, iets dat bij ons in Nederland ook al eens werd gedaan in series als The Next MC en Go With The Flow. Het eerste seizoen van Rhythm + Flow richt zich op talenten uit Atlanta, Chicago, Los Angeles en New York, die zich na de audities door middel van verschillende uitdagingen en opdrachten moeten zien te bewijzen. Cardi B, Chance the Rapper en T.I. zijn de vaste juryleden, maar we zien veel meer grote namen uit de hiphop-wereld voorbijkomen, zoals Fat Joe, Royce Da 5'9'' en Snoop Dogg. Die laatste sluit de trailer af met nog een kleine sneer richting The Voice.
Het eerste seizoen van Rhythm + Flow bestaat uit tien afleveringen, waarbij er elke week een lading van drie of meer afleveringen verschijnt, te beginnen op 9 oktober.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!