Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Podcast van de week: Kind kan de was doen

  •  
03-05-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
Kind kan de was doen
Maxim Hartman vraagt kinderen om de problemen van volwassenen op te lossen.
Het is moeilijk om geen glimlach op je gezicht te hebben tijdens het luisteren naar Kind kan de was doen, de podcast waarin Maxim Hartman kinderen spreekt over volwassen problemen. Hoewel we Hartman de laatste jaren vooral gezien hebben als professioneel ontregelaar, gaat hij hier op heerlijk directe wijze in gesprek met 7-jarigen.
Zo vraagt hij aan Pieter naar zijn oplossing voor de huizenbubbel (en legt hij hem ondertussen uit wat een hypotheek is), terwijl hij van Pleun wil weten hoe we in Nederland het vaccineren aan moeten pakken. Hun oplossingen: leven op piratenschepen en eerst alle aardige mensen een vaccin geven. Later in de reeks gaat Hartman ook in gesprek over burn-outs, eenzaamheid onder ouderen en de coronapandemie.
In Kind kan de was doen weet Hartman, een slordige 25 jaar na de laatste aflevering van Rembo & Rembo, opnieuw een kinderprogramma te maken dat stiekem net iets leuker is voor volwassenen.  
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!