Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Podcast van de week: Door de ogen van de koning

  •  
18-04-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
377 keer bekeken
  •  
foto-artwork-podcast-door-de-ogen-van-de-koning

De interviews van Edwin Evers met Willem-Alexander bieden geinige onthullingen tussen vrij bureaucratische gesprekken.

Foto credit: RVD

Ook Willem-Alexander droeg tijdens de lockdown af en toe stiekem een trainingsbroek onder zijn colbert tijdens Zoom-gesprekken. Het is een van de geinige onthullingen die Edwin Evers weet los te peuteren in Door de ogen van de koning, de tiendelige podcastserie ter ere van het jubileum van Willem-Alexander op de troon.

Het feit dat we een regent hebben die überhaupt in een podcast wil verschijnen, maakt Door de ogen van de koning al interessant. En dan komt Willem-Alexander in zijn gesprekken met Evers uiteindelijk sympathiek en empathisch over - zeker wanneer hij Evers vertelt over de nasleep van MH17.

Daarnaast heeft iedere aflevering wel een grappige onthulling - we horen bijvoorbeeld dat de koning een Ajacied is en dat hij allerlei uitlegvideo’s op YouTube kijkt - maar die onthullingen zijn helaas wel omgeven door redelijk bureaucratische gesprekken. Van een man die het over ‘de overlegstructuur’ van zijn gezin heeft, vallen ook niet al te schokkende bekentenissen te verwachten.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!