Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Podcast van de week: Darmstad FM

  •  
01-08-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
297 keer bekeken
  •  
Darmstad
Tina de Bruin onthult de grootste onzekerheden van bekende Nederlanders.
Foto credit: Tonny Media
Waar schamen BN’ers zich voor? In een podcast vermomd als obscuur nachtelijk radioprogramma gaat actrice en cabaretière Tina de Bruin op zoek naar de grootste pijnpunten van bekende collega’s.
Zo ontdekken we onder andere dat Carice van Houten zich schaamt voor haar onvolwassen smaakpalet (‘Ik vraag altijd of er appelmoes is’), en heeft Alex Klaasen het over de schaamte die hij op jonge leeftijd voelde over het feit dat hij Barbies voor zijn verjaardag vroeg en op ballet zat. Tijdens de gesprekken toont De Bruin zich een host die in een ogenschijnlijk luchtig gesprek toch ook niet bang is om over serieuze zaken te praten. Dat komt het duidelijkst naar voren in de aflevering waarin Linda Hakeboom vertelt over hoe borstkanker haar kijk op het leven veranderd heeft.
Tussen de running gags (zoals bellende ‘luisteraars’ en het afkondigen van zelfverzonnen liedjes) werpt Darmstad FM een mooie blik op de onzekerheden van bekende Nederlanders, met De Bruin in een glansrol als interviewster.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!