Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix kondigt Carmen Sandiego-serie aan

  •  
19-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Carmen Sandiego
Netflix bestelt een eerste seizoen van de animatieserie Carmen Sandiego. Gina Rodriguez (Jane the Virgin) verleent haar stem.
Carmen Sandiego werd in de jaren 80 bedacht voor een reeks educatieve computerspellen. Later dook ze ook op in verschillende tv-programma's en stripboeken. Het in rode hoed en bijpassende jurk gehulde personage diende daarin altijd als superschurk. De Netflix-serie zal zich richten op haar vroege jaren en laat zien waarom ze koos voor een carrière als internationale dievegge. Rodriguez gaf via social media al een eerste blik op de nieuwe incarnatie van het personage vrij. Daarnaast kondigde Netflix ook een tweede stemacteur in de vorm van Finn Wolfhard. Wolfhard is geen onbekende bij Netflix; hij is in Stranger Things te zien als Mike Wheeler. Verder kwam hij onlangs ook nog voorbij in de trailer voor de Stephen King-verfilming It.
Het eerste seizoen bestaat uit twintig afleveringen van 22 minuten en debuteert in 2019. Gina Rodriguez is momenteel op Netflix te zien in de eerste twee seizoenen van Jane the Virgin.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!