Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nappily Ever After: trailer voor Netflix-film

  •  
02-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Nappily Ever After
Romantische komedie waarin Sanaa Lathan (Blade) zich absoluut geen 'bad hair day' kan veroorloven.
Nappily Ever After draait om Violet (Sanaa Lathan), een zeer succesvolle vrouw met een fantastisch leven: ze heeft een goede baan, een knappe vriend en zit lekker in haar vel. Dat laatste is vooral te danken aan haar kapsel, waar ze elke dag veel aandacht aan besteedt. Na een heftige 'break up' met haar vriend besluit ze echter haar leven om te gooien en grijpt ze in met de tondeuse. Nappily Ever After werd geregisseerd door Haifaa Al-Mansour, die in 2012 haar regiedebuut maakte met Wadjda, de eerste speelfilm van een vrouwelijke regisseur uit Saudi-Arabië. Na vorig jaar Mary Shelley is Nappily Ever After nu haar tweede Engelstalige film. Bijrollen zijn er voor Ricky Whittle ( American Gods ), Lyriq Bent ( She's Gotta Have It ), Ernie Hudson (Ghostbusters) en Lynn Whitfield ( Greenleaf ).
Nappily Ever After is vanaf 21 september te zien op Netflix. De film is gebaseerd op het boek van Trisha R. Thomas, dat werd bewerkt door Adam Brooks ( Imposters ).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!