Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Mocro Maffia: Tatta: zinderend zoethoudertje

  •  
28-04-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
569 keer bekeken
  •  
Campagnebeeld_Tatta_Landscape_Clean

Spin-off voor fascinerend personage van Robert de Hoog verveelt geen minuut. 

Foto credit: Jasper Suyk / Videoland

Na het vierde seizoen van Mocro Maffia blijkt Tatta (Robert de Hoog) met vriendin Chantal (Marieke Westenenk) te zijn ondergedoken. Handlangers van Paus (Achmed Akkabi) zijn naar hem op zoek, evenals boze Brabantse familieleden die nog een appeltje met Tatta te schillen hebben. De laatstgenoemde groep weet de beroepscrimineel op te sporen en zo wordt de kijker al na luttele minuten meegesleurd in een vuurzee wanneer een molotovcocktail de stacaravan van Tatta in wordt gesmeten. Hoewel de twee lovers de aanslag weten te overleven is wel al zijn geld in rook opgegaan. Kortom: hij moet weer aan de bak.

Het personage van De Hoog weet dat er binnenkort een grote lading drugs bestemd voor Paus de Antwerpse haven binnenkomt, maar heeft ook iedereen van zich vervreemd. Dus reist hij af naar Hongarije om zijn broer Otto (Mads Wittermans) uit de gevangenis te kopen. Die moet hem helpen. Maar bij elke beslissing die Tatta neemt stuit hij op een obstakel. Zo blijkt Otto in zijn nieuwe thuisland vijanden te hebben gemaakt en zal de hoofdpersoon om zijn doel te kunnen bereiken concessies moeten doen. Het is het welbekende intrigerende gekonkel waar Mocro Maffia naast het brute geweld om bekendstaat.

Het resultaat is een film van ruim een uur waarin het tempo nooit wordt verlaagd en de makers de kijker bij z’n strot grijpen. Ja, Mocro Maffia: Tatta is overduidelijk een zoethoudertje, aangezien het vijfde seizoen van de serie pas later dit jaar zal verschijnen. Maar wel een zinderend zoethoudertje. Dat ook nog eens eindigt met een flinke portie vuurwerk.  

Mocro Maffia: Tatta, vanaf vrijdag 28 april 2023 bij Videoland

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!