Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Louis C.K. brengt nieuwe specials naar Netflix

  •  
23-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3156489536
Louis C.K. produceert twee nieuwe stand-up specials voor Netflix. De eerste daarvan gaat op 4 april wereldwijd in première.
Zijn nieuwe show krijgt als titel 2017 en werd onlangs opgenomen in Washington D.C. C.K. was recentelijk te zien in Horace and Pete , een tragikomische serie die hij destijds debuteerde op zijn eigen website en onlangs verkocht aan de streamingdienst Hulu. Zijn andere serie Louie staat momenteel even op pauze, maar hij is voor televisie nog wel volop actief als producent. Zo is hij voor FX betrokken bij Better Things met Pamela Adlon en Baskets met Zach Galifiankis, die laatste serie wordt in Nederland uitgezonden door Comedy Central, en produceert hij One Mississippi voor Amazon. Toch lijkt Netflix de beste plek om zijn stand-up materiaal onder te brengen, want bijna elke populaire komiek heeft daar inmiddels een contract; onder andere Jerry Seinfeld , Chris Rock , Dave Chappelle , Amy Schumer en Sarah Silverman gingen hem al voor. Deze week werd ook de special van Daily Show-host Trevor Noah toegevoegd.
In Nederland staan al 2 specials van C.K., Hilarious uit 2010 en Live at the Comedy Store uit 2015, op Netflix. Lees onze recensie van Hilarious.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!