Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: The Good Place, Fearless, The Politician en meer

  •  
26-09-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
The Good Place S04 poster
Bij Videoland gaat vandaag Mr. Mercedes weer van start, en dinsdag verschijnt The Big Bang Theory S12 op Netflix.
The Politician (vrijdag 27/09, Netflix) Politieke satire van Ryan Murphy, waarin een jonge scholier vastbesloten is om ooit president te worden, en al op de middelbare school begint met zijn campagne. Lees de recensie.
The Good Place S04 (vrijdag 27/09, Netflix) Wekelijkse afleveringen van het laatste seizoen van de sitcom waarin Kristen Bell na een administratief foutje ten onrechte in de hemel blijkt te zijn beland. Bekijk de trailer.
Skylines (vrijdag 27/09, Netflix) Duitse variant op Empire waarin een talentvolle producer tekent bij een hiphoplabel. Zijn werkgever krijgt echter te maken met de terugkeer van zijn criminele broer. Bekijk de trailer.
Bard of Blood (vrijdag 27/09, Netflix) Uit India afkomstige spionageserie over een ex-agent die samen met een analist en een 'sleeper agent' in het geheim een aantal opgepakte spionnen wil bevrijden. Bekijk de trailer.
In the Shadow of the Moon (vrijdag 27/09, Netflix) Film waarin een agent (Boyd Holbrook uit Narcos) jaagt op een seriemoordenaar die om de negen jaar opduikt. Michael C. Hall heeft een bijrolletje. Bekijk de trailer.
Sturgill Simpson Presents Sound & Fury (vrijdag 27/09, Netflix) Animatiefilm over een chauffeur in een postapocalyptische wereld. Gemaakt naar aanleiding van het album van de countryzanger Sturgill Simpson.
Mr. Mercedes S03 (vrijdag 27/09, Videoland) Misdaadserie van David E. Kelley, gebaseerd op de boekenreeks van Stephen King. Brendan Gleeson geeft gestalte aan de gepensioneerde agent Bill Hodges. Bekijk de trailer.
Fearless (vrijdag 27/09, NPO Start Plus) Mensenrechtenadvocate Emma Banville (Helen McCrory uit Peaky Blinders) verdedigt een man die mogelijk al veertien jaar onterecht vastzit voor een moord. Lees de recensie.
Transparent: Musical Finale (vrijdag 27/09, Amazon) De finale van de Emmy-winnende serie is een met zang en dans gevulde musical. De vorig jaar ontslagen Jeffrey Tambor is niet langer te zien. Lees de recensie.
Mo Gilligan: Momentum (maandag 30/09, Netflix) Stand-up special van de Britse komiek, die fysieke humor combineert met verbale grappen over onder meer zijn familie, zijn carrière en het dansen in een discotheek.
The Big Bang Theory S12 (dinsdag 01/10, Netflix) Allerlaatste seizoen van de succesvolle sitcom over beste vrienden Sheldon (Jim Parsons) en Leonard (Johnny Galecki) en de rest van hun welbekende vriendenkring.
Eigen Kweek S03 (dinsdag 01/10, Netflix) Komische misdaadserie uit Vlaanderen, over een familie van aardappeltelers die financieel in zwaar weer terechtkomen en besluiten cannabis te gaan telen. Laatste seizoen.
Carmen Sandiego S02 (dinsdag 01/10, Netflix) Kinderserie over de bekende dievegge met de rode hoed en bijpassende jurk. Haar stem wordt in deze incarnatie ingesproken door Gina Rodriguez (Jane the Virgin).
Nikki Glaser: Bangin (dinsdag 01/10, Netflix) Nikki Glaser werd bekend door optredens bij de roasts en het programma Not Safe. In haar stand-up special praat ze ongegeneerd over haar seksleven en onzekerheden.
Sorry for Your Loss S02 (dinsdag 01/10, Facebook) Vorig jaar verraste Facebook met deze goed ontvangen dramaserie over een jonge weduwe (Elizabeth Olsen) en in oktober is het de beurt aan de tweede reeks.
Living Undocumented (woensdag 02/10, Netflix) Documentaireserie van producent Selena Gomez, waarbij vier gezinnen zonder verblijfsvergunning zich lieten filmen in hun zoektocht naar de American Dream.
Solteras (woensdag 02/10, Netflix) Komische film uit Mexico, over een vrouw die door een man verlaten wordt en daarna een cursus wil volgen voor alleenstaande vrouwen die op zoek zijn naar een echtgenoot.
Seis Manos (donderdag 03/10, Netflix) Animatieserie die zich afspeelt in het Mexico van de jaren zeventig. Drie vechtersbazen gebruiken hun skills om de federale politie te helpen in de strijd tegen drugsbendes.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!