Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Criminal, Bill Gates, R. Kelly en nog veel meer

  •  
19-09-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Criminal
Daarnaast verschijnt op woensdag het vierde en laatste seizoen van de Spaanse thriller Vis a Vis op Netflix.
Criminal (vrijdag 20/09, Netflix) Internationale misdaadserie die zich afspeelt in onder meer Engeland, Duitsland en Spanje, waarbij elke aflevering plaatsvindt tussen de vier muren van een verhoorkamer. Lees de recensie.
Disenchantment (vrijdag 20/09, Netflix) Animatieserie van Matt Groening (The Simpsons) die zich afspeelt in een oud koninkrijk, waar een opstandige prinses (Abbi Jacobson) allerlei avonturen beleeft. L ees de recensie.
Between Two Ferns: The Movie (vrijdag 20/09, Netflix) Filmversie van de webshow van Zach Galifianakis, die uiterst ongemakkelijke vragen stelt aan beroemdheden als Jon Hamm en Peter Dinklage. Lees de recensie.
Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates (vrijdag 20/09, Netflix) Documentaireserie over Bill Gates, de oprichter van Microsoft. Hij vertelt openhartig over de mensen die hem inspireren en zijn ambities. Lees de recensie.
Las del Hockey (vrijdag 20/09, Netflix) Uit Spanje afkomstig tienerdrama over de leden van een rolhockeyteam voor vrouwen. De meiden geven alles voor hun sport, maar willen ook tijd vrij houden voor hun sociale levens.
Fastest Car S02 (vrijdag 20/09, Netflix) Competitieve realityshow waarin bestuurders van exotische auto's hun reputatie op het spel zetten tijdens wedstrijden tegen pijlsnelle slepers die gebouwd zijn door autofanaten.
Surviving R. Kelly (vrijdag 20/09, Videoland) Documentaire waarin vermeende slachtoffers van R. Kelly, die zelf maar blijft ontkennen, vertellen hoe ze lichamelijk en mentaal misbruikt zijn door de zanger. Lees de recensie.
Cheat (vrijdag 20/09, NPO Start Plus) Een docent (Katherine Kelly) aan de universiteit van Cambridge beschuldigt een studente van plagiaat, waarna de studente een psychologisch spel begint te spelen. Lees de recensie.
Savage X Fenty Show (vrijdag 20/09, Amazon) Zangeres Rihanna laat in deze show tijdens de New York Fashion Week weer een lingeriecollectie (herfst en winter 2019) zien, gedragen door modellen, acteurs en dansers.
Team Kaylie (maandag 23/09, Netflix) Komische kinderserie waarin een beroemde tiener de wet overtreedt en haar naam op de sociale media geruïneerd ziet worden. Als straf moet ze op school de wildernisclub leiden.
American Horror Story: 1984 (maandag 23/09, Fox) Het door slasher-films als Friday the 13th geïnspireerde negende seizoen speelt zich af op een zomerkamp, waar een moordenaar slachtoffers eist. Bekijk de trailer.
Jeff Dunham: Beside Himself (dinsdag 24/09, Netflix) De buiksprekende komiek nam een nieuwe special op, waarin hij op het podium wederom bekende poppen als Walter, Peanut en Achmed tevoorschijn haalt.
Vis a Vis S04 (woensdag 25/09, Netflix) Thriller van de maker van La Casa de Papel, waarin een jonge vrouw in de gevangenis moet overleven. Laatste seizoen, maar er is al een spin-off in de maak voor volgend jaar.
Abstract: The Art of Design S02 (woensdag 25/09, Netflix) Documentaireserie over allerlei vernieuwende designers in de meest uiteenlopende vakgebieden, die altijd nadenken over hoe hun designs levens beïnvloeden.
Birders (woensdag 25/09, Netflix) Documentaire over vogelspotters aan beide kanten van de grens tussen de Verenigde Staten en Mexico. Ze delen hun enthousiasme over de bescherming en het behoud van de dieren.
Glitch S03 (woensdag 25/09, Netflix) Mysterieuze dramaserie uit Australië, waarin een agent en een arts te maken krijgen met een aantal mensen die op onverklaarbare wijze opstaan uit de dood en gezond blijken te zijn.
Explained S02 (donderdag 26/09, Netflix) Documentaireserie in samenwerking met Vox, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen, van cryptovaluta tot diëten en de wereld van de K-Pop, nader worden toegelicht.
Buzz (donderdag 26/09, Ziggo) Journalist en auteur Buzz Bissinger hielp Caitlyn Jenner met het schrijven van haar memoires en ontdekte daarbij ook het een en ander over zichzelf. Alles werd vastgelegd voor deze docu.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!