de Lagarde

Kijktips voor het weekend: Big Love, Russian Doll en My Brilliant Friend

  •    •  
31-01-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Big Love S05 poster
Netflix pakt vandaag uit met onder meer Nightflyers en Russian Doll. Ziggo voegt alle seizoenen van Big Love toe en op NPO Start Plus is My Brilliant Friend nu al te zien.
  Nightflyers (vandaag 01/02, Netflix) Horrorserie naar een verhaal van Game of Thrones-bedenker George R.R. Martin. Aan boord van het ruimteschip The Nightflyer gebeuren de meest afschuwelijke dingen. Lees de recensie.
Always a Witch (vandaag 01/02, Netflix) Fantasierijke dramaserie uit Colombia. Een jonge heks reist door de tijd naar ons heden, waar ze moet wennen aan een drukbezet schoolleven en allerlei moderne dating-apps. Bekijk de trailer.
Russian Doll (vandaag 01/02, Netflix) Komische serie van en met Natasha Lyonne (Nicky in Orange is the New Black), die op een feestje in New York telkens om het leven komt, waarna de avond weer opnieuw begint. Lees de recensie.
Velvet Buzzsaw (vandaag 01/02, Netflix) Eigenzinnige horrorfilm waarin kunstwerken tot leven komen en mensen vermoorden. Na Nightcrawler de tweede film van acteur Jake Gyllenhaal en regisseur Dan Gilroy. Bekijk de trailer.
Dear Ex (vandaag 01/02, Netflix) Dramafilm uit Taiwan. Een tiener moet zien om te gaan met de vete tussen zijn moeder en een onbekende man, die de minnaar en verzekeringsbegunstigde van zijn recentelijk overleden vader blijkt te zijn.
Big Love (vandaag 01/02, Ziggo) Dramaserie van HBO met de in 2017 overleden acteur Bill Paxton. Hij speelt een polygame man in Utah, die getrouwd is met drie vrouwen. Alle vijf de seizoenen komen beschikbaar. Lees de recensie.
Press (vandaag 01/02, Ziggo) Miniserie van de maker van Doctor Foster, die eerder al te zien was bij de BBC. Gedurende zes afleveringen volgen we een stel journalisten van de Britse pers. Met rollen voor acteurs als Charlotte Riley en Ben Chaplin.
Unforgotten S03 (vandaag 01/02, Ziggo) Britse misdaadserie van ITV, met Nicola Walker en Sanjeev Bhaskar als twee detectives in Londen. Seizoen twee is nu beschikbaar bij NPO Start Plus, maar seizoen drie komt naar Ziggo.
My Brilliant Friend (vandaag 01/02, NPO Start Plus) Italiaanse dramaserie over twee hele jonge hartsvriendinnen in het Napels van de jaren vijftig. Nog voor de tv-première al helemaal te zien op NPO Start Plus. Lees de recensie.
Endeavour Morse (vandaag 01/02, NPO Start Plus) Prequel-serie op Inspector Morse. Het derde, vierde en vijfde seizoen zijn al beschikbaar, maar ook de eerste en tweede reeks komen vandaag naar NPO Start Plus. Lees hier meer.
Hidden (zaterdag 02/02, NPO 2) Uit Wales afkomstige detectiveserie die al werd vergeleken met The Bridge. Inspecteur Cadi John (Sian Reese-Williams) zorgt voor haar zieke vader, maar moet ook een moord oplossen. Bekijk de trailer.
Scandal (maandag 04/02, Videoland) Crisismanager Olivia Pope (Kerry Washington) moet samen met haar team de schandalen van de machtigste mensen laten verdwijnen. De eerste vijf seizoenen komen beschikbaar. Lees hier meer.
Battle Creek (maandag 04/02, België Een) Komische politieserie naar een oud scenario van Vince Gilligan (Breaking Bad), dat werd afgestoft en opgepoetst door David Shore (House). Met Dean Winters (Oz) en Josh Duhamel (Las Vegas).
Ray Romano: Right Here, Around the Corner (dinsdag 05/02, Netflix) Voor het eerst in 23 jaar maakte Ray Romano (bekend van de sitcom Everybody Loves Raymond) weer een stand-up special, waarin hij praat over zijn huwelijk en ouder worden.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!