Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

I Lost My Body: film van de schrijver van Amélie

  •  
30-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
64 keer bekeken
  •  
I Lost My Body
Een afgehakte hand gaat op zoek naar zijn lichaam in deze Franse animatiefilm van Guillaume Laurant (Amélie).
I Lost My Body maakte eerder dit jaar furore in Cannes, waar het verschillende prijzen won. Eind november komt de Franse animatiefilm ook naar Netflix. De film volgt een afgehakte hand die uit een laboratorium in Parijs ontsnapt en op zoek gaat naar zijn lichaam. Hij trotseert duiven en ratten om zich weer bij de pizzajongen Naoufel te kunnen voegen. De herinneringen aan Naoufel en zijn gevoelens voor de bibliothecaresse Gabrielle (Victoire Du Bois, nu op Netflix te zien in Marianne ) zouden wellicht kunnen onthullen hoe de hand van het lichaam gescheiden raakte en vormen de setting voor een mogelijke hereniging. I Lost My Body is gebaseerd op het boek van Guillaume Laurant, die films als The City of Lost Children en Amélie schreef voor Jean-Pierre Jeunet.
I Lost My Body is vanaf 29 november te zien op Netflix.
Update: inmiddels heeft Netflix bevestigd dat de release niet geldt voor Frankrijk, Turkije en de Benelux en is de trailer offline gehaald.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!