Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Frontier: Netflix bestelt derde seizoen

  •  
16-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Netflix bevestigde een derde seizoen van het mede door Discovery geproduceerde Frontier.
De derde reeks krijgt wederom zes afleveringen en verschijnt in 2018 op televisie. Frontier wordt zoals gebruikelijk eerst in Canada uitgezonden op Discovery, waarna de afleveringen in de rest van de wereld naar Netflix komen. De actievolle dramaserie speelt zich af in het noorden van Amerika aan het einde van de 18de eeuw. De Britten hebben zo ongeveer een monopolie op de lucratieve pelshandel, maar de outlaw Declan Harp (zelf half Iers en half Native American) is vastbesloten om daar een einde aan te maken. Harp wordt gespeeld door Jason Momoa, die we kennen van zijn rollen als Khal Drogo, Conan the Barbarian en meer recentelijk Aquaman. Verder zijn ook Alun Armstrong (Braveheart), Landon Liboiron (Hemlock Grove), Zoe Boyle (Sons of Anarchy), Jessica Matten (A Red Girl's Reasoning) en Allan Hawco (Republic of Doyle) te zien.
Momoa is nog altijd enthousiast over de serie en liet weten dat hij hoopt op ook nog een vierde seizoen. Eind volgend jaar is de acteur weer in de bioscoop te zien als Aquaman.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!