Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Filmtips: Power Rangers, Misconduct en We're The Millers

  •  
29-09-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Power Rangers
We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week Jennifer Aniston als stripper, vijf tieners als helden, en Josh Duhamel met twee iconen.
We're The Millers (2013)
Acteurs: Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Emma Roberts
Regie: Rawson Marshall Thurber
We're The Millers
Samengeraapte, maar bij vlagen erg geestige komedie van regisseur Rawson Marshall Thurber, die in 2004 doorbrak met Dodgeball. De hoofdrollen zijn voor Jennifer Aniston ( The Morning Show ) en Jason Sudeikis ( Kodachrome ), die tevens samen te zien zijn in de Horrible Bosses-films. Sudeikis speelt een kleine crimineel die nadat hij beroofd wordt een berg wiet vanuit Mexico naar de Verenigde Staten moet smokkelen om zijn drugsdealende baas (Ed Helms!) terug te kunnen betalen. Aniston speelt een lokale stripper die zich tijdens de reis voor moet doen als zijn vrouw en Emma Roberts (nu te zien in American Horror Story: 1984 ) en Will Poulter (straks te zien in The Lord of The Rings ) spelen zijn zogenaamde kinderen. Was financieel gezien een groot succes, maar de sequel wil maar niet van de grond komen.
Power Rangers (2017)
Acteurs: Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cycler
Regie: Dean Israelite
Power Rangers
Onevenwichtige filmreboot van de in de jaren negentig immens populaire tv-serie, die gered wordt door de jonge cast: vooral Dacre Montgomery (die daarna werd gecast in Stranger Things ) en Naomi Scott (die daarna werd gecast in Aladdin ) lijken namen waar we nog veel van gaan horen. De film is een coming-of-age -verhaal over vijf tieners die stuiten op de energiebron van de buitenaardse Zordon (Bryan Cranston, die ook voice-overs deed voor de originele serie) en vervolgens kunnen 'morphen' in superhelden. De tv-serie was destijds een soort kruising tussen Saved by the Bell en Godzilla: tieners namen het als de Rangers op tegen acteurs in uitbundige kostuums, en dat had een bepaalde charme. De film kiest echter, net als de Power Rangers-film uit 1995, voor een overvloed aan weinig overtuigende CGI.
Misconduct (2016)
Acteurs: Josh Duhamel, Al Pacino, Anthony Hopkins
Regie: Shintaro Shimosawa
misconduct
Op hun oude dag gooiden Al Pacino en Anthony Hopkins er nog een samenwerking tegenaan. De acteerlegendes zijn in Misconduct te zien naast Josh Duhamel, die ook op Netflix te zien is in Unsolved , maar vooral bekend is van de serie Las Vegas. Hier speelt hij een ambitieuze advocaat die verzeild raakt in een dodelijk spel wanneer hij de corrupte eigenaar van een pharmaceutisch bedrijf (Hopkins) aan de schandpaal wil nagelen. De aanwezigheid van Hopkins en Pacino (als de baas van Duhamel) is echter niet genoeg om het gammele script van Misconduct te verheffen tot een memorabele neo-noir. Hopelijk hebben de twee later dit jaar te verschijnen Netflix-projecten van beide iconen straks meer te bieden: Pacino herenigt met Robert De Niro in The Irishman en Hopkins is samen met Jonathan Pryce te zien in The Two Popes.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!