Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Endeavour Morse S07 verschijnt op NPO Start Plus

  •  
06-02-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Endeavour Morse
De Britse detectiveserie, ook al zeker van een achtste seizoen, speelt zich nu af in de jaren zeventig.
Dit weekend gaat het zevende seizoen van Endeavour Morse in première op de Britse televisie en aan het eind van de maand verschijnt de volledige reeks (deze keer gaat het om drie afleveringen) in Nederland bij NPO Start Plus. Endeavour Morse dient als prequel op Inspector Morse, en laat zien hoe een jonge Morse (Shaun Evans) in de jaren zestig komt te werken voor de politie van Oxfordshire. In het zevende seizoen zijn we aanbeland in de vroegen jaren zeventig, wanneer Morse samen met zijn collega's Fred Thursday (Roger Allam) en Jim Strange (Sean Rigby) weer een aantal nieuwe misdrijven probeert op te lossen. De reeks werd wederom geschreven door Russell Lewis, die alle tot nu toe verschenen afleveringen van de serie op papier zette.
Het zevende seizoen van Endeavour Morse is vanaf 28 februari in zijn geheel te zien op NPO Start Plus. Vanaf 1 maart is de reeks ook wekelijks te volgen op NPO 1 extra.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!