Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Dude: nieuwe Netflix-film met Lucy Hale

  •  
13-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
Dude
Lucy Hale (Pretty Little Liars) en haar vriendinnen mogen graag een blowtje roken in de Netflix-film Dude.
Zo moet het personage van Hale in de trailer aan een agent uitleggen waarom ze een waterpijp op de achterbank van haar auto heeft liggen. Dude volgt vier meiden, die nog even genieten van hun laatste weken op de middelbare school, voordat ze allemaal ergens anders gaan studeren. Hale geeft gestalte aan het hoofdpersonage Lily en haar vriendinnen worden gespeeld door Kathryn Prescott (Skins), Alexandra Shipp (X-Men: Dark Phoenix) en Awkwafina (Bad Neigbours 2). Verder is Jack McBrayer ( 30 Rock ) te zien als één van hun docenten. Het script voor de komische dramafilm komt van Olivia Milch, die hier tevens haar debuut maakt als regisseur. Milch pende onlangs ook het script voor de aankomende Ocean's 11 spin-off Ocean's 8.
Dude gaat op 20 april in première op Netflix. Lucy Hale is tevens te zien in Pretty Little Liars, waarvan je op Netflix inmiddels alle zeven seizoenen terug kunt kijken.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!