Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Derde en laatste trailer voor The Defenders

  •  
18-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Defenders
Alexandra (Sigourney Weaver) licht haar bedoelingen toe in de laatste trailer voor The Defenders.
Alle acht de afleveringen van de cross-over zijn vanaf vandaag te zien op Netflix. In de serie moeten Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) en Iron Fist (Finn Jones) als team hun stad New York bevrijden uit de greep van de door Weaver gespeelde big bad. Daarbij duiken een heleboel andere personages die we eerder zagen in de andere Marvel-series opnieuw op, zoals Elodie Yung (Daredevil) als Elektra, Rachael Taylor ( Jessica Jones ) als Trish Walker, Simone Missick ( Luke Cage ) als Misty Knight en Jessica Henwick ( Iron Fist ) als Colleen Wing. Uiteraard is ook de immer aanwezige Rosario Dawson weer te zien als Claire Temple. En wie weet krijgt het viertal ook nog hulp van The Punisher (Jon Bernthal), die later dit jaar een eigen serie krijgt.
Een tweede seizoen van The Defenders is nog niet officieel, maar in 2018 komen er nieuwe seizoenen van Jessica Jones en Luke Cage. Daredevil en Iron Fist keren pas later terug.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!