Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

De Lagarde Podcast #75: waarom kijken we naar kostuumdrama's?

  •  
28-11-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
The Crown S03
Redacteuren Bregtje Schudel en Omar Larabi bespreken steeds een ander thema, met deze week onze fascinatie voor kostuumdrama's, naar aanleiding van The Crown.
Een vernieuwde podcast over (vooral) tv-series, voortaan met De Lagarde-redacteuren Bregtje Schudel en Omar Larabi. In elke aflevering van de podcast bespreken de twee serieliefhebbers (en -kenners, ze kijken alles wat los en vast zit, zoals je ook kunt lezen in alle recensies die ze voor deze site schrijven) een thema aan de hand van het enorme aanbod.
In deze aflevering van de podcast praten Bregtje en Omar over de aantrekkingskracht van kostuumdrama's, naar aanleiding van de recente release van het derde seizoen van The Crown op Netflix. Onlangs werd dat seizoen gerecenseerd door Bregtje (lees het hier ) en dus is het tijd om nog eens dieper in te gaan op de serie. Mocht je na het luisteren van de podcast nog meer over The Crown willen weten, lees dan hier ook nog een achtergrondartikel.
Waarom zijn we zo gefascineerd door mensen van adel? Zijn dit soort series en films typisch Brits? Naast The Crown komen onder meer ook Victoria , The King en Downton Abbey (dat onlangs een film kreeg) aan bod. En wordt zelfs nog heel even gesproken over... The Sopranos ?
Luister hieronder de complete aflevering terug!
En abonneer je hier op onze podcast!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!