de Lagarde

De Lagarde Podcast #74: waarom kijken we naar horror?

  •  
23-10-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Creepshow
Redacteuren Bregtje Schudel en Omar Larabi bespreken in elke aflevering een ander thema, met deze week onze fascinatie voor horror, naar aanleiding van Halloween.
Een vernieuwde podcast over (vooral) tv-series, voortaan met De Lagarde-redacteuren Bregtje Schudel en Omar Larabi. In elke aflevering van de podcast bespreken de twee serieliefhebbers (en -kenners, ze kijken alles wat los en vast zit, zoals je ook kunt lezen in alle recensies die ze voor deze site schrijven) een thema aan de hand van het enorme aanbod.
In deze aflevering van de podcast praten Bregtje en Omar over horror in het (Nederlandse) vod-aanbod, naar aanleiding van Halloween later deze maand. Zo heb je in Nederland vod-diensten als Fear Unlimited en Horrify , die zich helemaal toeleggen op het genre. Horrify introduceert straks ook het van Hulu aangekochte Into the Dark , dat op 26 oktober aftrapt met maandelijkse afleveringen.
Verder vertellen Omar en Bregtje over hun eerste kennismaking met horrorfilms, en doen ze uit de doeken waar ze vroeger bang voor waren. Daarnaast praten ze ook over het anthologie-format, dat regelmatig gebruikt wordt in het horrorgenre.
Luister hieronder de complete aflevering terug!
En abonneer je hier op onze podcast!
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!