Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Come Sunday: religieuze dramafilm van Netflix

  •  
28-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
99 keer bekeken
  •  
Come Sunday
Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave) speelt een predikant die door eigen parochie wordt beschuldigd van ketterij.
Come Sunday vertelt het waargebeurde verhaal van Carlton Pearson, een zeer geliefde dominee van een kerk in Tulsa, Oklahoma. Wanneer hij besluit om een andersoortig gospel te prediken, verliest hij veel van zijn aanhangers en wordt hij uiteindelijk door de kerkgemeenschap buitengezet. Pearson wordt gespeeld door Chiwetel Ejiofor (Scar in de aanstaande remake van The Lion King), die een Oscarnominatie ontving voor zijn hoofdrol in 12 Years a Slave. Bijrollen zijn er voor Condola Rashad ( Billions ), Jason Segel ( The Discovery ), Martin Sheen ( Grace and Frankie ) en Danny Glover (The Color Purple). Daarnaast geeft Lakeith Stanfield ( Atlanta ) gestalte aan een zanger in het kerkoor, die vanwege zijn geloof niet uit de kast durft te komen. Come Sunday werd geregisseerd door Joshua Marston, die eerder met Glover werkte aan de film Complete Unknown.
Come Sunday is vanaf 13 april te zien op Netflix. Voor meer religieus drama kun je op Netflix nog terecht bij Greenleaf , een serie over een kerkgemeenschap in Memphis.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!