Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Blindspot krijgt derde seizoen

  •  
11-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Blindspot is alsnog zeker van een derde seizoen. De actieserie met Jaimie Alexander wordt in Nederland uitgezonden door Veronica.
De verlening is redelijk verrassend, want veel kenners hadden verwacht dat Blindspot na het tweede seizoen door zender NBC zou worden stopgezet. Het eerste seizoen werd in 2015 namelijk zeer goed bekeken, maar nadat het tijdslot voor het tweede seizoen werd verplaatst naar de woensdagavond, raakt de serie alsnog een boel kijkers kwijt. Toch lijkt de zender voorlopig nog genoeg vertrouwen te hebben. In de serie van bedenker Martin Gero (Stargate) en producent Greg Berlanti (Arrow) stuit de FBI middenin Times Square op een naakte vrouw die onder de tatoeages zit. De inkt op haar lichaam blijkt uiteindelijk een gevaarlijke samenzwering te onthullen. Alexander (bekend als Lady Sif in de Thor-films) geeft in Blindspot gestalte aan de mysterieuze ‘Jane Doe’  en Sullivan Stapleton (Strike Back, 300: Rise of an Empire) speelt de FBI-agent die zich over haar ontfermt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!