Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

A Futile and Stupid Gesture: trailer voor nieuwe Netflix-film

  •  
22-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
A Futile and Stupid Gesture
Netflix duikt in de geschiedenis van National Lampoon met de film A Futile and Stupid Gesture.
National Lampoon begon in de jaren 70 als een satirisch tijdschrift, maar groeide vervolgens uit tot een wereldwijd fenomeen. In de live (radio)shows van National Lampoon waren onder anderen John Belushi, Chevy Chase en Bill Murray te zien en te horen, nog voordat zij aan de slag gingen bij Saturday Night Live. Vervolgens wist National Lampoon met onder meer Animal House (met Belushi) en Vacation (met Chase) ook de filmwereld te veroveren. In de film A Futile And Stupid Gesture blikt medeoprichter Doug Kenney (gespeeld door Will Forte uit The Last Man on Earth) op komische wijze terug op het succes van National Lampoon. Bijrollen zijn er voor Domhnall Gleeson ( The Last Jedi ), Matt Walsh ( Veep ) en Emmy Rossum ( Shameless ). Joel McHale geeft gestalte aan Chevy Chase, die toevallig een aantal jaren samen met hem acteerde in de sitcom Community.
A Futile and Stupid Gesture is vanaf 26 januari te zien op Netflix. Netflix heeft voor de eerste maand van het nieuwe jaar ook nog de films The Polka King (12 januari) en The Open House (19 januari) gereed staan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!